Volledige controle over je woning, op elk moment. Of het nu om een nieuwbouw, totaalrenovatie of gedeeltelijke renovatie gaat, met Niko Home Control heb je nu voor elk project en elk budget de mogelijkheid om je huis slim te maken. Ook zonder kappen of breken, want de bestaande bekabeling moet niet aangepast worden

NIKO HOME CONTROL

Comfortabeler wonen, veiliger leven en tegelijk een pak energie besparen. Niko Home Control is de elektrische installatie waarmee je vanop een centrale plaats in huis (of zelfs van overal ter wereld) verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, airconditioning en gordijnen bestuurt en de controle bewaart over je voordeur. De mogelijkheden van Niko Home Control? Die zijn eindeloos. En dankzij het tijdloze design past het systeem naadloos in elk interieur.

Slimme systemen van andere merken in de woning? Niko Home Control koppel je gemakkelijk aan de systemen van verschillende kwaliteitspartners zoals Sonos, Bose, Renson, VELUX, Reynaers, Smappee, NIBE, Mitsubishi, Duco, Atlantic, Vaillant, Bulex en Saunier Duval. De koppeling van de installatie gebeurt automatisch.

NIKO HOME CONTROL, EEN OPLOSSING VOOR ALLE TYPES BEKABELING

Of je Niko Home Control nu op busbekabeling of traditionele bekabeling installeert, je gebruikt altijd hetzelfde platform. Ook je klant bedient zijn installatie met de bestaande gebruikerssoftware en intuïtieve app.

Kies je voor busbekabeling dan krijgen je een complete huisautomatisering, eindeloze mogelijkheden en flexibele controle. Een extra schakelaar of sensor? Deze voeg je met gemak toe zonder de bedrading aan te passen. Kies je ervoor om de woning van slim te maken, zonder kappen of breken dan kan je de bestaande elektriciteitsdraden en inbouwdozen hergebruiken bij de installatie van Niko Home Control. In de elektriciteitskast heb je geen bijkomende ruimte nodig. De klassieke schakelaars en wandcontactdozen van de bestaande installatie vervang je heel eenvoudig door geconnecteerde schakelaars en wandcontactdozen.

TOUCHSWITCH

Met de Niko touchswitch combineer je eenvoud en het bedieningsgemak van een gewone schakelaar met de flexibiliteit van een aanpasbaar bedieningsscherm. Wil je achteraf functies wijzigen, bedieningen herordenen of zelfs een andere manier van navigeren kiezen? Dan kan je de touchswitch eenvoudig zelf met de smartphone instellen.

  • bediening van onder meer verlichting, verwarming, rolluiken, ventilatie, muziek en sferen met 1 scherm
  • tot 12 bedieningen of sferen
  • digitale bediening niet groter dan een schakelaar
  • eenvoudig in te stellen met de smartphone, door de klant zelf
  • intuïtieve bediening in 1 beweging dankzij de nabijheidssensor
  • kwalitatief bedieningsscherm met scherpe beeldkwaliteit en grote kijkhoek zorgt voor variabele montagehoogte

Traditionele bekabeling VS busbekabeling

Niko Touchswitch