DIENSTEN

Btechnics kan een gamma van diensten aanbieden die naadloos aansluiten bij uw project.

DIENSTEN

Bent u op zoek naar aannemer voor uw algemene elektriciteitswerken? Btechnics komt graag bij u ter plaatse om te bekijken aan welke behoeften en vereisten uw elektrische installatie dient te voldoen. Ieder pand of situatie is verschillend en ook de persoonlijke voorkeuren van u als klant staan bij ons centraal. Btechnics  gaat geen uitdaging uit de weg en levert een totaalservice af.

ELEKTRISCHE INSTALLATIES

Plaatsing van elektrische installaties in nieuwbouw- en renovatieprojecten – Vernieuwen van elektrische kasten – Keuringen en het opmaken van situatie- en eendraadschema’s

VERLICHTING

Installatie van inbouw- en opbouwarmaturen voor binnen en buitentoepassingen – Opmaken van lichtstudies – LED-toepassingen

DOMOTICA

Btechnics plaatst de gekende domoticasystemen gaande van Niko Home Controls tot KNX. Wij bekijken graag met u welk systeem het meest geschikt is voor de desbetreffende situatie.

CAMERABEWAKING

Installatie van allerhande HD-camera’s en opnameapparatuur. Koppeling met ‘de cloud’, mobiele devices en domotica mogelijk.

NETWERKEN

Medianetwerken, point to point connecties, NAS, … Btechnics zorgt voor een performant netwerk voor een optimale gebruikersbeleving.

TOEGANGSCONTROLE

Beveilig je woning tegen ongewenste indringers. Badgesystemen, codeklavieren, parlo- en videofonie en hekwerkautomatisatie met koppeling naar mobiele devices behoren tot de mogelijkheden.

ZONNE-ENERGIE

Produceer je eigen groene stroom met onze PV-oplossingen en batterijsystemen. Tevens helpen we je graag verder met onze monitoring- en beheersysteem om het eigenverbruik te verhogen en de energiefactuur te verlagen!

LAADPAAL

Wij helpen je verder met de beste laadoplossing voor je elektrische wagen. Onze EV-systemen zijn perfect afgestemd op het beschikbare vermogen van de elektrische installatie optimaal te benutten en je wagen in no time op te laden.

AUDIO & VOIP

Multiroom, speakersystemen, intercomsystemen, voice over ip. Btechnics brengt graag uw boodschap duidelijk over. Ook tijdelijke systemen behoren tot de mogelijkheden.

EVENEMENTEN

Wij voorzien jouw event van een performant stroomnetwerk met 24u/24u service. Verhuur van stroomaggregaten en tijdelijke (werf)kasten zijn eveneens mogelijk.

ZELFBOUW

Ben jij een handige Harry of Henriette en wil je zelf aan de slag? Geen probleem! Vanuit onze expertise helpen we je graag verder en loodsen we je op een begrijpbare manier verder in de wondere wereld van huisautomatisering en elektriciteit.

STURINGEN

Btechnics werkte al tal van projecten uit op maat van de klant. Wij ontwikkelen sturingen en oplossingen voor de bediening van jouw apparaat of systeem.

MAAK EEN AFSPRAAK

Wij geven u graag onze visie op uw elektriciteitsproject en/of huisautomatisatie. Maak een vrijblijvende afspraak en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.