Project omschrijving

Wallbox Pulsar laadpaal

Installatie van Pulsar Wallbox laadsystemen

WALLBOX?

De Wallbox Pulsar is een revolutionair intelligent laadsysteem voor elektrische auto’s, uitgerust met de nieuwste technologie en een compact en verfijnd ontwerp die de beste prestaties levert in het dagelijks leven van zowel individuen als bedrijven.

De Wallbox Pulsar is het meest compact ontworpen laadsysteem op de markt die het maximale vermogen geeft en is ontworpen met Bluetooth smart connectivity en WIFI wat het mogelijk maakt de informatie on-the-go te ontvangen wanneer je in de reikwijdte van het laadsysteem komt.

Functies zoals activering van het laden, monitoring energieverbruik, laadsysteem en thuis energie verslaglegging, automatische software updates, etc… maken de Wallbox Pulsar het kleinste en slimste laadsysteem op de markt.

De Pulsar Wallbox Type 2 laadpaal is het meest geavanceerde laadsysteem dat werd ontworpen voor het laden van alle elektrische en plug-in hybride auto’s zoals: Audi, BMW, BYD, Mercedes-Benz, Renault, Smart, Tesla, Volkswagen en Volvo.

Wallbox is een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het veranderen van de manier waarop de wereld energie gebruikt. We maken slimme oplaadsystemen die geavanceerde technologie combineren met uitstekend design en de communicatie tussen auto en lader via gebruiksvriendelijke apps beheren.

Ook toe aan een laadsysteem voor jouw wagen? Geef ons een seintje en wij helpen je verder!

MAAK EEN AFSPRAAK

Wij geven u graag onze visie op uw elektriciteitsproject en/of huisautomatisatie. Maak een vrijblijvende afspraak en we kijken wat we voor u kunnen betekenen.